bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - Bouwen

Bij het ontwikkelen van een grootschalig nieuwbouwproject als De Staal zijn er vaak in een vroeg stadium al vragen over het uiteindelijke plan. Ook komt er bij het kopen van een nieuwbouwhuis of -appartement veel op je af, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over de bouw voor je op een rijtje gezet.

Wanneer wordt er gestart met de bouw? 
Voordat er gebouwd kan worden, worden eerst alle bestaande gebouwen op de locatie gesloopt, worden er de benodigde kabels en leidingen in de grond gelegd, en wordt het terrein gereed gemaakt voor de bebouwing. Door huidige marktomstandigheden kunnen we op dit moment nog niet aangeven wanneer we kunnen starten met de sloop. Hierdoor kunnen wij op dit moment geen concrete informatie geven over de bouwplanning van De Staal. 

 

Hoe lang duurt de bouw? 
Nadat alle benodigde kabels en leidingen in de grond zijn gelegd, kunnen we starten met de bouw. Het duurt gemiddeld 1,5 jaar om een woning en circa 2 jaar om een appartementencomplex te bouwen. De woontoren heeft een langere bouwtijd, ongeveer 3 jaar. Mogelijk wordt de nieuwe wijk gefaseerd gebouwd. Zodra we hier meer duidelijkheid over hebben, delen we deze informatie op deze website.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte