bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - Kopen in De Staal

Bij het ontwikkelen van een grootschalig nieuwbouwproject als De Staal zijn er vaak in een vroeg stadium al vragen over het uiteindelijke plan. Ook komt er bij het kopen van een nieuwbouwhuis of -appartement veel op je af, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over het kopen van een woning in De Staal voor je op een rijtje gezet.

Wanneer komt er meer informatie over de koopwoningen?
We verwachten in het 4e kwartaal van 2021 over wat meer concrete informatie over de eerste koopwoningen te beschikken. Deze informatie delen we met je via onze website en de nieuwsbrieven.

 

Wanneer start de verkoop van De Staal?
We verwachten in het voorjaar van 2022 met de verkoop van de eerste woningen van start te kunnen gaan.

 

Wat worden de prijzen? 
De verkoopprijzen zijn nu nog niet bekend. Zodra we prijsindicaties beschikbaar hebben, informeren we hierover via deze website. In het najaar van 2021 hopen we de eerste prijsindicaties te kunnen mededelen.

 

Ik ben geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning. Hoe ga ik te werk? 
Het allerbelangrijkst is dat je je inschrijft als geïnteresseerde via de website. Dit doe je door je aan te melden via de knop 'Blijf op de hoogte'. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, ontvang je van ons bericht zodra er meer informatie bekend is en de verkoop van start gaat. Op het moment dat de verkoop start, kan je je ook gericht voor bepaalde woningen inschrijven.

 

 

 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte