bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - Woonprogramma

Bij het ontwikkelen van een grootschalig nieuwbouwproject als De Staal zijn er vaak in een vroeg stadium al vragen over het uiteindelijke plan. Ook komt er bij het kopen van een nieuwbouwhuis of -appartement veel op je af, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over de opzet van het project voor je op een rijtje gezet.

Wat komt er precies in De Staal? 
Er komt een heel divers woonprogramma aan appartementen en woonhuizen in De Staal, die zowel voor verkoop als verhuur bestemd zullen zijn. Tevens zullen er commerciële ruimtes komen, die op verschillende manieren ingevuld kunnen gaan worden. Ook zal er een grote parkeergarage worden gerealiseerd, voor allen die straks wonen en werken in De Staal.

 

Ik ben geïnteresseerd in een koopwoning. Hoe ga ik te werk? 
Het allerbelangrijkst is dat je je inschrijft als geïnteresseerde via de website. Dit doe je door je aan te melden via de knop 'Blijf op de hoogte'. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, ontvang je van ons bericht zodra er meer informatie bekend is en de verkoop van start gaat. Op het moment dat de verkoop start, kan je je ook gericht voor bepaalde woningen inschrijven.

 

Bij wie moet ik zijn als ik interesse heb in een huurwoning?
Novaform ontwikkelt de huurappartementen en de commerciële ruimten, die vervolgens door een belegger of woningcorporatie worden gekocht en verhuurd. Novaform verhuurt deze appartementen en de commerciële ruimten dus niet zelf en zal nadere informatie hierover daarom niet via deze website verstrekken.

Op dit moment zijn de huurappartementen en commerciële ruimten nog niet verkocht. Het is daarom ook nog niet bekend wie deze gaat verhuren of waar je je kunt inschrijven.
Zodra hier meer duidelijkheid over is én Novaform krijgt hiervoor toestemming van de toekomstige eigenaar, zullen we je hierover informeren via het platform van De Staal. Schrijf je daarom bij interesse in via 'Blijf op de hoogte'.

De verkoop van woningen start altijd ruim voor de start van de bouw. Verhuur start doorgaans pas enkele maanden voor oplevering. De berichtgeving over de verhuur kan daarom nog een behoorlijke tijd op zich laten wachten.

 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte