bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De eerste beelden en woonoppervlaktes!

29 juni 2021

Bestemmingsplanprocedure
Momenteel ligt het ontwerp bestemmingsplan ter visie bij de gemeente. Als alle stappen doorlopen worden zoals verwacht, dan zal het uiteindelijke bestemmingsplan nog dit jaar door de gemeenteraad worden beoordeeld. In februari 2022 kan het bestemmingsplan dan onherroepelijk zijn. Zodra dit het geval is, starten we met de sloop van de huidige panden op de projectlocatie aan de Staalweg. Aansluitend daarop begint het bouwrijp maken van het terrein, en zal uiteindelijk de bouw van het plan starten.

Wonen en/of werken
De Staal is een project waarin een combinatie van wonen en werken geboden wordt. Centraal in het plan liggen circa 50 grachtenwoningen, herenhuizen, maisonnettes en appartementen, die in het voorjaar van 2022 in verkoop zullen gaan.

Om een idee te geven van de variatie aan woningen delen we alvast de verwachte woonoppervlaktes met je:

  • Woningen: circa 130 - 180 m²
  • Maisonnettes (appartementen met meerdere verdiepingen): circa 80 - 140 m²
  • Appartementen: circa 60 - 100 m²

Zoek je niet alleen een woning maar ook een plek om je nagelstudio in te vestigen? Woon je graag comfortabel met de mogelijkheid om aan huis te sleutelen aan je motor? Er komen ook woningen die de mogelijkheid hebben om op de begane grond een werk- of hobbyruimte aan huis te maken.

De beelden op de website mogen nog geüpdatet worden, maar wij geven je graag nu een preview van de eerste nieuwe beelden!

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe